Vill du bli en av oss?

Deramont har som målsättning att rekrytera branschens absolut bästa medarbetare, och därför är vi alltid intresserade av att anställa personal som uppfyller detta enkla kriterium.

 

Om du är intresserad ring Petter eller Lennart enligt kontaktinformationen här!

 

Lediga platser

2019-11-15
 Arbetsledare 
Har du erfarenhet från anläggningsbranschen och vill bli Deramonts nästa arbetsledare?

Om tjänsten:
 
Vi söker nu arbetsledare till Södra Skåne. Deramont bedriver främst anläggningsprojekt i Malmö/Lund, men det kan även förekomma entreprenader i hela sydvästra Skåne. Projektens storlek och typ varierar, vi arbetar främst med logistik- och industrianläggningar men även bostadsområden och andra projekt förekommer. 

Som arbetsledare kommer du att planera och styra det dagliga arbetet på projekten. Du stöttar även platschefen och produktionschefen med exempelvis kundkontakter, produktionsstyrning och ÄTA-hantering.

Din profil:  Vi söker dig som redan idag jobbar som arbetsledare inom mark- och anläggning. Men vi ser även gärna ansökningar från duktiga yrkesarbetare, med flerårig arbetserfarenhet som vill ta nästa steg i karriären. 

Som person är du driven, självgående och har professionell framtoning som inger förtroende. Du har även en förmåga att bidra med idéer och är lösningsorienterad.
Vi ser också gärna att du har grundläggande datorkunskaper.
 
Vi erbjuder dig: Vi på Deramont ser gärna att du arbetar fritt under ansvar. Vi är många som har lång erfarenhet inom mark- och anläggning och vi delar gärna med oss av vår erfarenhet.

 

Maila snarast in din ansökan till
petter.floden@deramont.se